Cizme Dama Imblanite Negre din Piele Ecologica Adylee A7397

Cizme Dama Imblanite Negre din Piele Ecologica Adylee A7397

Verifica Pret

Denumire produs: Cizme Dama Imblanite Negre din Piele Ecologica Adylee A7397

Descrierea produsului Cizme Dama Imblanite Negre din Piele Ecologica Adylee A7397 :

Material: Piele Ecologica + Textil Inaltime Toc: 3CM Inaltime Totala: 38CM Circumferinta: 36-38CM Material Interior: Vatuit

Despre magazinul partener Reverse.ro
Echipa din spatele brandului este formată din oameni tineri, determinați și cu planuri mari pentru viitor, care au în comun unul dintre cele mai importante elemente: pasiunea pentru modă în general și dragostea față de încălțămintea de calitate, în particular. Colecțiile noastre sunt dedicate exclusiv femeilor și sunt realizate cu mare grijă și atenție, pentru a satisface orice gust sau preferință.
De la tocuri și sandale elegante și până la streetwear, adidași sport și pantofi office smart-casual, Reverse și-a propus să satisfacă și cele mai pretențioase dorințe și, în cele din urmă, să devină chiar un etalon sau o sursă de inspirație pentru doamnele și domnișoarele care își doresc să fie tot timpul în pas cu moda de ultimă generație.

Pentru că iubim diversitatea și nu acceptăm să rămânem niciodată în urmă cu ultimele trenduri, avem grijă să ne documentăm atent și să ne „updatăm” săptămânal colecțiile cu cele mai noi modele.
Indiferent de sezon, vei putea găsi în oferta noastră tot ce ți-ai putea dori – de la cizme sau ghete și până la sandale, espadrile sau balerini. Și, pentru că scopul nostru principal este să facem moda accesibilă tuturor, îți garantăm calitatea superioară la prețuri super blânde cu portofelul tău!

Acest produs a fost pus in vanzare de catre magazinul partener in data de 2023-09-17 00:58:02 UTC si face parte din categoria de produse Cizme dama.

Verifica stocul produsului pe site-ul magazinului Reverse  s-au viziteaza toate produsele.

Notă:
Informațiile și prețurile afișate pe paginile noastre provin de la magazinele partenere și sunt oferite cu scop informativ. De aceea, pot apărea erori sau inadvertențe.
Imaginile și descrierile produselor sunt furnizate ca puncte de referință și pot conține accesorii care nu se regăsesc în pachetul standard. Specificațiile produsului (preț, imagine, descriere) pot suferi modificări fără notificare prealabilă.
La Alimentaris.eu, ne dedicăm asigurării acurateței datelor afișate pe platforma noastră. Cu toate acestea, nu putem garanta absența oricăror inexactități.
Orice diferențe dintre informațiile prezentate și caracteristicile reale ale produselor se pot datora modificărilor făcute de producător sau partener, fără notificare prealabilă către noi.